url2

Slim Life Studio dünyanın son Fitness Trendi olan TRX Suspension Trainer ile size kısa sürede form kazanma olanağı sağlıyor.
TRX Trainin System:
  • Hızlı, pratik ve aynı zamanda verimli total-body (Tüm vücut) antrenmanı sağlar,
  • Sağlam bir core yapısının gelişmesine yardımcı olur bu sayede güçlü bir core bölgesine sahip olmak, postürü iyileştirir, sakatlanmalardan korur ve genel dayanıklılığı arttırır. Tüm hareketler karın, bel ve pelvis kasları ile desteklenerek omurganın sağlıklı duruşu iyileştirilir. Tüm vücudun denge ve koordinasyonu gelişir.
  • Kas dayanıklılığınızı arttırır, eğlenerek kısa sürede sıkılaşmanızı sağlar
  • Profesyonel atletlerden yeni başlayanlara her seviyedeki kullanıcı için uygundur

İlk kez Amerikan donanmasında ortaya çıkan ve daha sonra FITNESS ANYWHERE tarafından geliştirilerek Amerika’dan tüm dünyaya çok kısa sürede yayılan TRX Training System; kendi vücut ağırlığınızla yerçekimine karşı çalışma metoduna dayanan mucizevi bir sistem…

Fitness sektöründe yeni bir çığır açan sistem; en üst performans seviyesine ulaşmak isteyen profesyonel sporcuların yanı sıra formunu korumak için spor salonlarına giden hemen her fitness düzeyindeki birey tarafından da kullanılıyor. TRX Training System; gerçek fonksiyonel gücün, esnekliğin ve dayanıklılığın arttırılmasını sağlarken; istediğiniz sıklıkta ve yoğunlukta yapabileceğiniz yüzlerce egzersiz türünü de sunuyor.

TRX Suspension Training Sistemi; şu an Amerika’nın en popüler spor tekniklerinden biridir. Amerika’nın ünlü personal trainerları ve onlarla çalışan birçok Hollywood yıldızı da; TRX ile, kendi vücutlarını özgürce kullanarak, seviye düşme korkusu olmadan ve üst düzeyde wellness programları uygulayarak forma giriyor.

Özel eğitmen eşliğinde bu eğlenceli deneyimi yaşamak için sizleri studiomuza bekliyoruz. Ücretsiz deneme dersi için lütfen 0549 466 41 33 nolu telefondan bize ulaşarak randevu alın.

Detaylı Bilgi İçin ;